ARGI+ DOBITNA KOMBINACIJA ZA CIJELI ORGANIZAM



Danas sam odlučio podijeliti svoje razmišljanje s Vama i pojasniti što je ARGI+ revolucionarni proizvod iz novije generacije, kompanije Forever Living Products.

Ja sam prije 10-tak dana počeo koristiti ARGI+ i neskromno bi bilo pričati o tome da se osjećam izvrsno, ili da sam se odjednom preporodio.

Normalno je očekivati i dati vremenu mjesta da se iz organizma iščiste nečiste tvari i  tek onda se lagano organizam počinje navikavati na novo stanje. Svakako ću Vam prenijeti svoje iskustvo s ARGI+ proizvodom kad za to dođe vrijeme.

Danas  ću pričati o našem zdravlju s nekih drugih aspekata.




Za normalno funkcioniranje našeg organizma potrebna je dobra prokrvljenost krvnih sudova kako bi mogli normalno opskrbiti kisikom  glavne organe u našem tijelu, tj. kako bi naš organizam imao bolju  cirkulaciju.

Naš  organizam svakodnevno izlažemo opasnosti, ne pazimo koliko unosimo nezdrave hrane i tečnosti, koje štetno djeluju za naše tijelo. 

Nakon višegodišnjeg nepravilnog rada naših organa, tijelo nema odbrambenog štita i bolest vrlo lako dolazi i razara naš organizam.

U prvom redu, dobivamo na težini, pa nam dolazi do prekomjerne masnoće u krvi, zatim do povećanja šećera u krvi, oslabi nam cirkulacija, zatim dolazi do slabe prokrvljenosti krvnih sudova, protoka krvi do mozga i srca kao glavnih organa u našem organizmu.

Znanstvenici iz područja medicine radili su mnoga istraživanja i došli do zaključka da Dušikov-oksid igra ogromnu ulogu u  protoku hranjivih tvari i opskrbe kisikom našeg organizma.


Prema riječima Nobelovca dr. Ferida Murada, povišen krvni pritisak, dijabetes, arteroskleroza, pušenje i vjerojatno višak kilograma (prekomjerna težina) su stanja u kojima se naši krvni sudovi skupljaju i nastaje endotelna disfukcija, jer krvni sudovi nemaju dovoljno Dušikovog-oksida ili ga prebrzo prebacuju.

Ukoliko uvećamo proizvodnju Dušikovog-oksida, krvni sudovi će se proširiti, smanjiti krvni pritisak, povećati protok hranjivih tvari i povećati zasićenost cirkulacije kisikom.

Dr. Murad ističe da dodatci ishrani poput  ARGI+, u kome se nalaze L+Arginin i antioksidanti (korišteni iz različitog voća i tvari) povećavaju stvaranje Dušikovog-oksida i njegovu aktivnost, te su se pokazali kao najbolji L+Arginin proizvod.

Upravo ta činjenica  daje nam još više poleta u razvoju i daljem istraživanju.te će biti  veoma važna ljudskoj vrsti u budućnosti, kako starimo. 

SASTAV ARGI+


ARGI+ u svom sastavu kombinira amino acid (amino kiselinu) L+Arginin u medicini često nazvan "čarobni molekul" sa kombinacijom vitamina
(C, D3, K2,B6 B12 i folne kiseline) iz
prirodnih sokova voća:
  • zove
  • maline
  • višnje
  • borovnice
  • kupine
  • crnog ribiza
Uz sve to dodani  su šipak, ekstrakt kore grožđa sa svojim antioksidantnim osobinama.




ŠTO ARGI+ ČINI ZA NAŠ ORGANIZAM



- Povećava imunitet cijelokupnog organizma;
- Daje nam snage  izdržati veće napore i  imati više energije;
- Održava normalan krvni tlak;
- Poboljšava Naš kardiovaskularni sustav;
- Pomaže kod nesanice;
- Pomaže pri izgradnji mišićne mase;
- Pomaže pri oporavku i rasta tkiva kostiju;
- Pomaže kod slabe potencije i erektilne disfunkcije;                   
- Normalizira metabolizam masti i šećera u našem organizmu;
- Stimulira stvaranje hormona protiv starenja;





Iz sve ovog da se zaključiti da korištenjem ARGI+ dodatka ishrani sami sebi postavljamo nove  životne ciljeve. ARGI+  nam daje mogućnost da izgledamo dobro i osjećamo se dobro.

Trebamo voditi računa o svom zdravlju.

Svaki dan uživajmo u životu s puno više energije,  osjećajmo se lagani i puni samopouzdanja krenimo u budućnost.




Za prijavu ZA EDUKACIJU  kliknite ovdje
👇👇👇👇PRIJAVA👇👇👇👇👇
https://poslovnaSuradnja02.gr8.com

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Spustiti svoj Ego i postati Svemoćan !!!

Aloe First-za kožu i sluzokožu !

Forever Kids Dječja radost-vitamini iz prirode, riznica bogatstva vitamina i minerala !!!